Foto orientēšanās Tervetes rūķu pilsētiņā

Nākošreiz kad brauksiet uz Tērveti un apmeklēsiet Tērvetes rūķu pilsētiņu, izdrukājiet pāris lapas ar foto orientēšanās uzdevumiem.

Satura rādītājs

Foto orientēšānās

Foto orientēšanās notiek pēc fotogrāfijām, vai nu noteiktā maršrutā, vai noteiktā teritorijā. Noteikti varat to pamēģināt paši pie sevis mājās.
Safotogrāfējiet priekšmetus un dotiet uzdevumu bērniem atrast safotogrāfētos priekšmetus.
Atkarībā no bērnu vecuma arī jāizvēlas grūtības līmenis meklējamiem priekšmetiem.
Foto orientēšanās var būt laba izklaide bērnu ballītē, to var veikt individuāli, komandās vai visi kopā, ar vai bez laika ierobežojumiem.

LVM dabas parks Tērvetē

Esam bijuši tajā daudzas reizes, un braucam tur praktiski katru gadu. Iepriekšējo reizi mēs nofotogrāfējām priekšmetus, lai šogad liktu tos meklēt saviem bērniem un viņu draugiem.
Ar vai bez foto orientēšanās labām, noteikti tā ir lieliska pastaigu, atpūtas vieta visai ģimenei.

Kam domāti šīs foto orientēšanas lapas?

Bez ģimenēm, foto orientēšanās uzdevumu lapas var arī būt noderīgas bērnudārzu grupām, skolas ekskursijām, kā papildus uzdevums bērniem.
Vecāki, skolotāji, pasniedzēji var sarūpēt kādas mazas dāvanas bērniem par veiksmīgi izpildītiem uzdevumiem, tas kalpotu kā papildus motivācijas avots, lai atrastu visus objektus.

Lejuplādē foto orientēšanās uzdevumu

Aizpildi formu un saņemu drukājamu lapu ar foto orientēšanas uzdevumiem Tērvetes rūķu pilsētiņā. Jā vēlies citu variantu aizpildi formu atkārtoti un saņemsi citu variāciju.
Izdrukājiet lapas un paņemiet līdz uz Tērvetes dabas parku meklējiet objektus Tērvetes rūķu pilsētiņā.
Jāatzīmē, ka reizēm kāds no foto orientēšanās priekšmetiem ir noņemts atjaunošanas darbiem, to mēs paredzēt nevaram, līdz ar to var gadīties ka kāds priekšmets nebūs atrodams.

Leave a Reply